Звітний концерт вихованців Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості

Ось і закінчився ще один навчальний рік. Рік творчий, великих успіхів та перемог. І вже стало традиційним напередодні літніх канікул підводити підсумок досягнень юних зірочок – вихованців Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості. Цього року 30 травня 2018 року захід зібрав у залі районного будинку культури велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних танцорів, співаків, акторів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ мистецтва. Свої таланти і вміння натхненно і окриленно демонстрували вихованці танцювальних колективів «Екстрим» та «Глорія», хореографічного колективу «Бассданс», вокально-естрадного колективу «Дитячий час».

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася начальник відділу освіти Балаклійської районної державної адміністрації Швід Світлана Анатоліївна. У своїй промові вона подякувала батькам, вихованцям, педагогам за якісну організацію позашкільної освіти з учнівською молоддю району, натхненну працю, творчі здобутки та професійну майстерність та нагородила колектив Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості Подякою відділу освіти Балаклійської РДА за любов до дітей та щоденну наполегливу працю, спрямовану на розвиток індивідуальних інтересів вихованців та всебічно розвиненої творчої особистості. Слова глибокої вдячності та вітання із закінченням навчального року пролунали від директора закладу Бабенко Марини Станіславівни. П’ятнадцять випускників закладу, які протягом багатьох років яскравим світлом своїх досягнень осяювали небосхил Центру, були нагороджені подяками та цінними подарунками.

Балаклійський Центр дитячої та юнацької творчості – це місце радості й тепла, доброти й творчості, скарбниця майстерності і самовідданої праці педагогів, це шлях до успіху та розкриття своїх здібностей і талантів. Чекаємо всіх у новому навчальному році!

/Files/images/IMG-52291e83d5141a14a0902b93344d133e-V.jpg /Files/images/IMG_2863.jpg /Files/images/IMG_2870.jpg /Files/images/svyato_bukvarya/IMG_2871.jpg /Files/images/svyato_bukvarya/IMG_2874.jpg /Files/images/svyato_bukvarya/IMG_2875.jpg /Files/images/svyato_bukvarya/IMG_2885.jpg /Files/images/IMG_2960.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.